Alla inlägg den 12 januari 2010

Av Singegerd - 12 januari 2010 23:53

det är på kvällarna oron kommer. varför är det alltid så. P tycker jag är som ett barn. grubblar alltid vid läggdags och kan ofta sluta i tårar.

mycket tankar ikväll.

hur framtiden ska bli. nervös inför måndagen. fördelar. nackdelar. den där resan till värmen då?  kommer jag ens att KLARA detta?? har jag tagit mig vatten över huvudet?

önskar någon kunde ge mig lite svar nu. eller att min P kunde ge mig en kram och säga att det blir bra. men nej för han är på pyjamasparty och jag får sova ensam i natt.

längtar efter min mamma också. hon säger alltid de bästa sakerna.


imorgon är en annan dag. som christer björkman sjöng. och visst är det så.

därför tänker jag nu ta med mig datorn till sängen och kolla på "stjärnorna på slottet" på svt play. tommy körberg kanske man lugna mina nerver.


Av Singegerd - 12 januari 2010 09:39

kan hända att man börjar blogga oftare nu när man kommer vara hemma mer. eller inte. den som lever får se.

idag blir det träning och inköp av hudprodukter. orka att allt dyrt ska ta slut samtidigt. men men. lika bra att köpa in massa nu när man fortfarande har en någorlunda ekonomi. sen blir det knapert.

 ringde CSN idag och beställde ännu en blankett. hoppas det funkar. ringde även telia för ändring av abbonemang. men fick svaret att jag ej fanns med i någon student databas än. nähä. så då måste jag ta alla mina papper och gå ner till telia butiken för att ändra mitt abbo. klart det ska vara krångligt. de heter ju inte telia utan anledning.

jobb ikväll. sista veckan. känns inte sorgligt någonstans utan bara så sjukt bra. från att gått dit VARJE dag så kommer jag bara behöva åka till det där stället 2 ggr i månaden. hipp hipp. slippa klä sig i sunk och känna sig som skit.


och ja anna. då kommer du kunna komma hit! och vi kan mötas upp i falun för fika. gillar det så mycket.

stackars cam dock. då jag kommer våldgästa henne så fort jag får chansen.


nu på med kläder och iväg till gym.

Ovido - Quiz & Flashcards