Alla inlägg under januari 2010

Av Singegerd - 20 januari 2010 19:48

  

Längtar efter.

Av Singegerd - 20 januari 2010 07:52

skola för 3e dagen.

hoppas få lite klarhet i vissa saker.

är så pepp för detta men vågar inte vara det då allt känns för svårt och jobbigt. för går jag då och är glad över detta så kanske jag sumpar första uppgiften och då kommer jag ge upp.

trött är jag också då jag blir uppe sent och sover dåligt när jag väl somnar. men har inte tid eller lust att känna efter hur pass trött jag är då det kommer gå i 180 de närmaste 2 veckorna. kanske får sova lite mellan fredag lördag. men bara kanske.

ikväll blir det föreläsning via nätet och börja läsa en av alla böckerna.


känner mig dock väldigt ensam då cam övergett sin lägenhet och tjänar pengar i l-a.

Längtar efter P. så himla mycket.

Av Singegerd - 19 januari 2010 22:15

Av Singegerd - 16 januari 2010 08:21

sista arbetsdagen idag. och hur börjar dagen? vaknar 06:53. skulle ha vaknat 06:10. men min underbara telefon har så invecklade inställningar så jag skulle tydligen ha ställt in vilken dag alarmet skulle ringa. suck. så nu sitter man här en timme försenad. vilket innebär att jag kommer få stanna kvar en timme extra på jobbet. suck. känns som att dagen aldrig kommer vara över.


vill ha kväll så man får äta god mat och se bio.


imorgon får man sova ut och försöka att inte vara nervös inför måndagen. hm.


nu disken innan bussen.

Av Singegerd - 15 januari 2010 09:41

fredag idag. bara två pass kvar att jobba sen är det över. kommer inte fatta det förrän om en vecka men ändå.

nervositet inför måndagen men försöker att inte tänka på det. ta en dag i taget.

hoppas fredagkvällen går fort. ska på någon form av dans. hm. kommer bli sega timmar antar jag.

sen är det bara lördagen kvar. då jobbar man dag så då kommer det gå fort. på kvällen ska vi fira att jag slutat jobba och ska börja plugga. middag och bio. snabba cash. ska bli trivsamt.


nu har jag varken ork eller tid att skriva mer. träning på schemat.

Av Singegerd - 13 januari 2010 23:21

okej. allt detta frågande om jag är nervös inför skolan och jag sagt "nej men det kommer väl sen". okej. nu har det kommit.

hela resan hem från jobbet har varit ett stort kaos och jag hade kunnat lagt mig ner och gråtit på bussen. suck. vill ju bara se fram emot detta men känner mig redan helt värdelös. kommer inte klara det. jag är för dum. jag ger upp för lätt. plugga och sara går inte ihop. jag har det ej i mina gener. fan. ge mig styrka.


måste även ha blivit galen av all nervositet då jag kom på mig själv att sakna min gamla arbetsplats i l-a. hujedamej. eller inte jobbet direkt men vissa personer därifrån. från den gamla goda tiden. inte sista året då allt var åt skogen. utan de första åren. då man var pepp för arbete och dålig lön. då p-festerna var många och otroligt roliga. då niclas och jag gick från ovänner till bästa vänner och bytte låtar och skickade texter via sms till varandra. då öddö förknippades med sol, bad, skratt och hemligheter. då frukostarna på boendet var dagens höjdpunkt och man gnabbades med brandten över vem som skulle koka gröten. då man stannade kvar i timmar efter avslutad arbetstid bara för att prata strunt. då klara började jobba hos oss och jag kände direkt att jag hittat en likasinnad själ. sen kom även min anna. och klara och jag bestämde direkt att vi skulle värva in henne i vår klubb så inte de elaka tog henne. och vi lyckades.

M saknar jag varje dag. men hon kommer alltid finnas kvar i mitt liv.

sånt saknar jag. att ha ett arbete som det är roligt att gå till. hoppas kunna hitta ett sånt igen någon gång. det stärker en som person. att ha ett bra jobb att gå till varje dag. det blir ju ändå som ett andra hem.


hörde en intressant sak på P3 idag.

tristess. det är bra för oss. om vi ej hade tråkigt eller kände tristess över saker och ting så utvecklas vi inte. tänk om man gick och tyckte samma sak var lika roligt hela tiden. hur kommer man då vidare till nästa steg i livet? väldigt bra tanke.



Av Singegerd - 12 januari 2010 23:53

det är på kvällarna oron kommer. varför är det alltid så. P tycker jag är som ett barn. grubblar alltid vid läggdags och kan ofta sluta i tårar.

mycket tankar ikväll.

hur framtiden ska bli. nervös inför måndagen. fördelar. nackdelar. den där resan till värmen då?  kommer jag ens att KLARA detta?? har jag tagit mig vatten över huvudet?

önskar någon kunde ge mig lite svar nu. eller att min P kunde ge mig en kram och säga att det blir bra. men nej för han är på pyjamasparty och jag får sova ensam i natt.

längtar efter min mamma också. hon säger alltid de bästa sakerna.


imorgon är en annan dag. som christer björkman sjöng. och visst är det så.

därför tänker jag nu ta med mig datorn till sängen och kolla på "stjärnorna på slottet" på svt play. tommy körberg kanske man lugna mina nerver.


Av Singegerd - 12 januari 2010 09:39

kan hända att man börjar blogga oftare nu när man kommer vara hemma mer. eller inte. den som lever får se.

idag blir det träning och inköp av hudprodukter. orka att allt dyrt ska ta slut samtidigt. men men. lika bra att köpa in massa nu när man fortfarande har en någorlunda ekonomi. sen blir det knapert.

 ringde CSN idag och beställde ännu en blankett. hoppas det funkar. ringde även telia för ändring av abbonemang. men fick svaret att jag ej fanns med i någon student databas än. nähä. så då måste jag ta alla mina papper och gå ner till telia butiken för att ändra mitt abbo. klart det ska vara krångligt. de heter ju inte telia utan anledning.

jobb ikväll. sista veckan. känns inte sorgligt någonstans utan bara så sjukt bra. från att gått dit VARJE dag så kommer jag bara behöva åka till det där stället 2 ggr i månaden. hipp hipp. slippa klä sig i sunk och känna sig som skit.


och ja anna. då kommer du kunna komma hit! och vi kan mötas upp i falun för fika. gillar det så mycket.

stackars cam dock. då jag kommer våldgästa henne så fort jag får chansen.


nu på med kläder och iväg till gym.

Ovido - Quiz & Flashcards